We hebben de inschrijving voor Het Gooi Bevrijd 2022 gesloten want we zitten vol!!


De inschrijving van Het Gooi Bevrijd 2022 is vanaf dit moment gesloten! Het maximale aantal voertuigen is gehaald!
Als u nu nog inschrijft komt u automatisch op een reservelijst terecht. Deze wordt ingevuld op volgorde van inschrijving.
Meer nieuws volgt zo spoedig mogelijk.
The registration for Het Gooi Bevrijd 2022 is closed from this moment! We've reached the maximum number of vehicles!
When you register now you will be put on a list which will be filled in order of registration.
More news will follow as soon as possible.


Hier vindt u de inschrijfformulieren voor Het Gooi Bevrijd 2022.

Lees dit eerst!!!

Ondanks alle aankondigingen van het openen van de inschrijvingen op 6 februari aanstaande zijn er helaas deelnemers die, waarschijnlijk door hun tomeloze enthousiasme, toch hun inschrijfformulier èn betaling al inzenden.

De reden dat de formulieren al online staan is om een ieder de kans te geven rustig de formulieren te voorzien van de juiste informatie in plaats van op zondag hals over kop alles af te raffelen waardoor wij, als organisatie, extra werk krijgen door incomplete formulieren.

 

Het is zover! u kunt zich alvast voorbereiden op de inschrijving voor Het Gooi Bevrijd 2022 welke zondag 6 februari om 12:00u 's middags open gaat.

Dit betekent dat u nu al de formulieren kunt invullen maar pas zondag 6 februari vanaf 12:00u kunt versturen.


Hieronder vindt u de twee manieren om in te schrijven voor ons prachtige evenement.

Verreweg de makkelijkste manier is het digitale inschrijven. Het wijst zich van zelf, rekent de bedragen automatisch voor u uit en u kunt desgewenst midden in de inschrijving stoppen. U kunt het formulier opslaan tot waar u gekomen bent en hier op een nader tijdstip mee verder gaan!


De tweede knop is voor het downloaden en printen van het formulier als u deze met de hand wilt invullen. U kunt het formulier vervolgens scannen en per email of over de post versturen.


Mocht u problemen ondervinden met inschrijven of vragen hebben, stuurt u even een mailtje naar inschrijving@hetgooibevrijd.nl en we zorgen dat u zsm op weg geholpen wordt! 

Digitaal Inschrijven Het Gooi Bevrijd 2022Inschrijfformulier Het Gooi Bevrijd 2022

 

 
 
 
E-mailen
Instagram