Welkom! Bij Het Gooi Bevrijd!!
4 tot 7 mei 2018

Editie 2018 Het Gooi Bevrijd

Het inschrijfformulier voor HGB2018 staat online!!! In de rechter kolom (of onderaan de pagina bij de mobiele versie) kunt u de PDF downloaden. Ondervind u op enige manier problemen laat het ons weten via info@hetgooibevrijd.nl en we lossen het z.s.m. voor u op.

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang om in mei 2018 wederom een spetterend evenement neer te zetten voor zowel de deelnemers als ook voor de bezoekers. 

Houdt u vrijdag 4 tot maandag 7 mei vrij in uw agenda want dan gaat Het Gooi Bevrijd 2018 los!!! Het bivak wordt weer als vanouds opgezet op de Woensberg in Blaricum van waaruit wij u weer zullen voorzien van schitterende ritten in de omgeving, prachtige muziek met optredens van Natasha Harper, Paul Harper en Stephen Howell uit de UK. Ook zijn we op het moment van schrijven weer druk bezig om een aantal WW2 veteranen te mogen verwelkomen op ons geweldige evenement. Een paar bekende gezichten maar ook een paar nieuwe gezichten!

Robert "Bob" Izumi heeft z'n reis weer gepland om speciaal voor Het Gooi Bevrijd weer over te komen vanuit de States! En ook David Leon Teacher en Frank Tolley uit de UK maken wederom hun opwachting tijdens HGB2018! De nederlandse veteraan Nicolaas Luxemburg viert 6 mei zijn 100ste! verjaardag en komt misschien nog even langs!

Naast deze bekende zwaargewichten krijgen we bij Het Gooi Bevrijd 2018 ook bezoek van een aantal nieuwe gezichten.

Doug Farrington (o.a. scherpschutter) en Lewis Banham (o.a. dispatch rider) uit de UK komen langs. Onder de menu kop "onze" Veteranen leest u meer over deze meer dan interessante WO2 veteranen!

Al met al wordt het weer een mooi evenement met de voor u bekende gastvrijheid en no-nonsens houding. 

Tot ziens in Mei 2018!!!!